Pmsterdam
Wij maken de berekening voor de te rijden kilometers altijd van standplaats naar standplaats, voor de vrachtwagen is dit Sluispolder Zaandam. In de wagen is plek voor maximaal 6 paarden.
Voor een rit met de vrachtwagen hanteren wij altijd een standaard starttarief van 100,- Zou u bij de berekening van de kilometers uitkomen op een tarief wat onder de 100,- uitkomt dan is het tarief voor de rit dus 100,- 
Voor een ritberekening kunt u ons altijd een mail sturen of een offerte aanvraag doen middels de knop "Offerte aanvraag" in het menu aan de linkerkant van deze site. 
Voor wachten op locatie: kliniek/picknickritten/strandritten etc. rekenen wij 25,- per ieder ingaand uur dat de chauffeur moet wachten. Dit start op het moment aankomst wacht locatie en loopt tot het moment dat er vertrokken wordt van de wacht locatie.
Ritgelden en wachtgelden worden altijd vooraf betaald tenzij er anders met ons is afgesproken. Mocht het wachten op locatie langer duren dan is afgesproken dan kan er ter plaatse bij de chauffeur worden afgerekend.
Bij het boeken van de vrachtwagen zal er altijd 50% aanbetaling gevraagd worden.
Prijzen zijn inclusief btw.
Wij zullen bij de aanvraag altijd van te voren afspraken met u maken betreffende de indeling van de vrachtwagen en het vervoersmak zijn van de paarden. Mocht blijken dat er in de groep toch een paard/paarden zijn die niet te laden zijn dan zullen deze niet meereizen met ons transport. De prijs is gebaseerd op gebruik vrachtwagen en inzet chauffeur, deze wordt dus niet aangepast als blijkt dat er een paard niet geladen kan worden.
Zie meer hierover in onze algemene voorwaarden.