Pmsterdam

Petjes, shirts en jacks

Bij ons te bestellen, petjes in frisse kleuren. Momenteel hebben wij: roze, limegroen (felle kleur), licht en iets donkerderblauw, zwart, grijs, wit, paars, rood en geel. De petjes kunnen wij bedrukken met naam (logo in overleg), ook dit in de meest mooie kleuren. Wij bezorgen de petjes tijdens de routes die wij rijden met de paarden. Bij deze routes rekenen we geen bezorgkosten. Moeten de bestelde petjes per post verstuurd worden dan wordt het tarief van Postnl aangehouden. Kosten per petje 4,95 inc. btw. 
Ook voor het bedrukken van diverse shirts/truien en windjacks kunt u  bij ons terecht. De prijzen die hieronder op de foto staan zijn inclusief bedrukking. Logo's indien mogelijk en in overleg tegen meerprijs. Kleding in diverse kleuren te bestellen. Ook voor de kleding geldt: Regio Amsterdam Noord Holland kunnen wij zelf langsbrengen en voor versturen per post geldt het Postnl tarief. Wij bestellen 1 x per 2 weken bij de groothandel, dus levering is met ongeveer 14 dagen. Spoed bestelling kan uiteraard, maar daar geldt een meerprijs voor. 
Als u wilt bestellen dan kunt u op het formulier onder de foto's aangeven wat u wilt bestellen. Op dit formulier kunt u uiteraard ook vragen stellen. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.