Pmsterdam
                                                                                      Gastenboek
                                                                            Hier kunt u een bericht je achter laten.
Diane van der Vis - 2 weken geleden
Na urenlang niet mijn pony in een andere trailer te kunnen krijgen, was bij mij de maat vol! Zovele mooie bosritten gemaakt en je wil dan geslaagd naar huis met je pony, hoe je je dan voelt als het steeds niet meer wilt lukken, als je pony niet de trailer in wilt :( Ik belde de dierenarts op en die gaf mij raad om de paardentaxi Amsterdam te gaan bellen. Toevallig waren Eldert en Aaron in de buurt, en kwamen ze met spoed helpen. Echt binnen vijf minuten stond mijn pony in de trailer en ze werd veilig naar huis gebracht! Graag tot de volgende keer en bedankt nog voor de lekkere snoepjes.
Jolanda - 3 weken geleden
Ik kan de paardentaxi Amsterdam van harte aanbevelen. Ze denken echt mee en zoeken de beste oplossing voor het vervoer. Fijne communicatie, heel professioneel en met rust en respect voor de paarden. Top om de paarden zo te kunnen vervoeren!
Patty - 3 weken geleden
Wat een snelle, goede en vriendelijke service.
Echt een aanrader, als ik weer op pad ga bel ik jullie
Mireille - 7 maanden geleden
Al een paar keer gebruik gemaakt van jullie service met mijn jonge paardje, altijd professioneel, verantwoord en veilig!
Ook voor spoedgevallen staan jullie onmiddellijk klaar. Echt topservice en een zorg minder als je je paard snel en veilig vervoerd wilt hebben! Zeker tot een volgende keer!
Kirsten Splinter - 8 maanden geleden
Jullie hebben mijn kleine veulentje zo'n goede eerste ervaring gegeven.
Echt heel erg fijn dat het allemaal zo soepel ging. Hopen op nog veel meer ritten met jullie in de toekomst.

Kirsten & Kleine Willy
Petra - 9 maanden geleden
Afgelopen vrijdag heeft Eldert mijn paard opgehaald uit de kliniek in Utrecht. Daar hebben ze een oog moeten verwijderen. Door de rust van Eldert en de mooie royale trailer met panorama view ging het opladen, vervoer en vooruit de trailer af gaan geweldig!! Dankjewel!!
Antoinette Kroon - 10 maanden geleden
Van de week voor het eerst ons paard door Aaron laten vervoeren. Wat gaat dat met rust en professionaliteit. Een geweldige service. Ook het contact met Nicole. Snel een reactie terug en alles was meteen geregeld. Top!! Als wij weer vervoer nodig hebben, dan weten wij jullie te vinden. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na het transport.
Saskia kuiper - 11 maanden geleden
Eldert, Nicole en Aaron wederom onwijs bedankt fareesha nu voor de 3e keer door jullie laten vervoeren. De service was weer helemaal top en wat deed ze het deze keer super. Voor mij geen ander meer toppers zijn jullie!!!!!!
Paardenpension sTal-Kelyna te Aalsmeer - on 22 July 2020
Onze klanten maken regelmatig gebruik van Paardentaxi Amsterdam.
Altijd vriendelijk en geduldig.
Ook wanneer er een afspraak staat en er wat tijd over is bereid om anderen te helpen met advies en oefenen.
Top Service. We hopen jullie nog regelmatig op ons terrein te mogen verwelkomen.
Juanita Meijer - on 22 July 2020
Meerdere keren met paardentaxi Amsterdam vervoerd. Met mijn overleden haflinger Diego en 12 juni met mijn tinker Benny naar een nieuwe stal. Altijd goeie service en heel kundig. Bovendien erg gezellig ook nog. Benny is weer terug naar zijn oude stal. Miste mijn oude plekje teveel. In de toekomst hoop ik nog eens gebruik te maken van jullie diensten. Veel succes!